Nu gaat het beginnen

Na drie maanden keihard klussen staat het nu echt voor de deur: Goudkoorts 2009. De diesweek van onze studentenvereniging RSV Sanctus Laurentius. Een week vol feest en dagactiviteiten voor zowel externen als leden. Voor ons een week vol trots, plezier, stress, bloed, zweet en tranen. Acquisitie, artiesten boeken, aankleding: het voorbereidende werk is gedaan, nu nog een knallende week neerzetten die niemand meer vergeet!

Deze week zullen wij, de 94e Verenigingsdiescommissie van Laurentius én de organisator van Goudkoorts, jullie op de hoogte houden van het reilen en zeilen omtrent de organisatie van ons jaarlijkse diesfeest. Behalve dat wij erg trots zijn op dit georganiseerde evenement, hopen we dat jullie enigszins de achtergrond begrijpen als deze week de eerste goudgele jongen in ons pand aan de Infirmeriestraat naar binnen glijdt!