Cedo Nulli in New York voor VN-simulatie

Even voorstellen

Na maanden van voorbereidende trainingen, gastcolleges en workshops is het dan zover: 16 enthousiaste delegatieleden reizen namens Sociale Faculteitsvereniging Cedo Nulli af naar New York voor National Model United Nations (NMUN)!

NMUN omvat een groot congres voor studenten van over de hele wereld die gedurende enkele dagen de Verenigde Naties naspelen. Dus: participeren in de commissies die de VN rijk is, lobbyen, resoluties schrijven en onderhandelen. Bovendien speelt iedere delegatie een ‘ vreemd’ land na gedurende alle vergaderingen en bijeenkomsten. Voor NMUN 2009 zal het team van Cedo Nulli namens Wit-Rusland aan de slag gaan.

Buiten het officiële congresprogramma zal de delegatie nog enkele studie-inhoudelijke activiteiten in New York gaan ondernemen. Ik, Peter van Helmond, projectleider van NMUN en voorzitter van Cedo Nulli, zal namens de delegatie gedurende ons verblijf in New York een weblog bijhouden over al onze belevenissen! Veel leesplezier!

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.