Christian van der Veeke

Even voorstellen

Hallo, mijn naam is Christian van der Veeke en ik ben net begonnen aan mijn tweede jaar als promovendus aan de Faculteit der Wijsbegeerte. Deze week houd ik jullie op de hoogte van mijn ervaringen op mijn eerste buitenlandse congres. Ik zal dit doen vanaf de Johann Wolfgang Goethe-Universität in Frankfurt am Main, de bakermat van de Kritische Theorie. Vanaf de jaren 30 van de twintigste eeuw wordt hier invloedrijke maatschappijkritiek uigeoefend door filosofen en sociologen. De vraag is echter of deze kritische stroming nog een toekomst heeft…

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.