De Nederlandse regering wil Nederland in de top vijf van landen hebben op het gebied van onderzoek, innovatie en hoger onderwijs. Als gevolg hiervan zal op diverse vlakken de concurrentie toenemen.

Zo ook op de arbeidsmarkt waar persoonlijk succes in toenemende mate af zal hangen van wat je naast je bachelor en uitwisseling naar het buitenland gedaan hebt. Talent.Inspiration.Com helpt studenten en ondernemers zich te onderscheiden in ‘sales’ technieken door een masterclass aan te bieden in een inspirerende omgeving waarbij je de ins en outs van sales kunt leren.

De focus ligt op luisteren, spreken, creativiteit en afronden. Het belang van deze thema’s kan niet worden onderschat. De deelnemers leren hierover in een interactieve omgeving met real-life cases en voorbeelden uit de praktijk. De masterclass zal in het Nederlands worden gegeven en ook in het Engels, waardoor deze ook toegankelijk is voor internationale studenten, die geen Nederlands spreken. De Engelse cursus begint op 20 januari, de Nederlandse cursus begint op 21 januari. In februari wordt de masterclass herhaald. Daarnaast komt er ook een masterclass debatteren.

TalentInspiration.Com is onlangs gelanceerd door Tobias Goedbloed, student aan RSM Erasmus. De masterclasses worden gehouden in Café Belmondo en Koffie+Kennis, een unieke en inspirerende studieomgeving aan de Goudsesingel, precies tussen het zakencentrum van Rotterdam en de universiteit. KL

Voor meer informatie, inschrijvingen of andere activiteiten van TalentInspiration.Com kun je Tobias Goedbloed emailen op: [email protected], of bellen op: 06 24345264. Het adres van Café Belmondo en Kennis+koffie is: Goudsesingel 56, Rotterdam.