Weet je toch

Personalia

Daan Rutten (1981) is wetenschapsredacteur bij EM. Hij studeerde cultuurwetenschappen en tijdschriftjournalistiek in Tilburg. Zelfverklaard is Rutten een fan van de socioloog-filosoof Klaus Theweleit (1942), de countryartiest Gram – the grievous angel – Parsons (1946-1973) en de levende snookerlegende Ronnie O’Sullivan (1975). Hij woont ergens in Rotterdam Noord.

Gedachten van een wetenschapsredacteur

Daan Rutten is wetenschapsredacteur bij Erasmus Magazine. Bij vlagen betrapt hij zichzelf, na consumptie van lezingen, dissertaties en wetenschapsbijlagen, op een interessante gedachte. Over de wetenschap in relatie tot de actualiteit, de Rotterdamse universiteit of de academische journalistiek achter de schermen. Lees ze op zijn EM-weblog.

Deel dit artikel

Wat gebeurt er allemaal op deze universiteit?AgendaLees meer EM-verslaggeefster Tara Lewis vraagt iedere maand aan een thuiswoner: mag ik met je mee? Deze maand stapte ze met T… twitter.com/i/web/status/93183… @ErasmusMagKroegen van RotterdamMeer informatie »