De STAR Management Week gooit het dit jaar over de feminiene boeg. Op het Women in Business & Politics Seminar zal onder andere Groenlinks voorvrouw Femke Halsema spreken.

Met dit seminar over vrouwen in belangrijke politieke en zakelijke functies opent STAR de week. Wereldwijd bewandelen steeds meer vrouwen de weg naar de top, maar ondervinden daarbij allerlei obstakels. De vier die hierover vertellen tijdens het seminar zijn Elisabeth van Geerestein, Europese zwarte zakenvrouw 2006, Femke Halsema, fractieleider Groenlinks, Caroline Princen, algemeen directeur van staalbedrijf Nedstaal en Annerie Vreugendenhil, hoofd Corporate Clients Nederland bij ING. Ook presenteert Boston Consulting Group een recent onderzoek over vrouwen als aandrijver van sociale ontwikkelingspatronen wereldwijd.

Een ander hoogtepunt tijdens de week is het Entrepeneurial seminar met onder andere de oprichter en directeur van schoenenfabrikant Geox, Mario Moretti Polegato, Dirk Scheringa en Annemarie van Gaal, succesvol zakenvrouw in de mediabranche en jurylid bij tv-programma Dragon’s den. Ook geeft CEO van Fortis Bank Nederland, Jan van Rutte, zijn visie op het wel en wee in het bankwezen.

Het thema van de 22ste Managementweek is ‘Challenge your talent’. De boodschap luidt dat je je talent moet koesteren, maar alleen door dit op de juiste manier aan te wenden en hard te werken kom je echt verder. Bovendien spelen vasthoudendheid en waardevolle ervaringen mee.

De STAR Management Week is van 23 tot en met 30 oktober. Voor meer informatie over de week, klik hier.