Mahdi als VN Jongerenvertegenwoordiger

Ik ben Mahdi Al-Taher, 23 jaar en vierdejaars geneeskunde student aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Ik wil jongerenvertegenwoordiger worden, omdat ik me wil inzetten voor gezondheid wereldwijd. Want gezondheid is de basis van al het goede in het leven. Pas als de burgers van een land gezond zijn, kan het land zich ontwikkelen. In Nederland moet er meer aandacht worden besteed aan het snel groeiende percentage obese (= overgewicht) jongeren, ook suikerziekte en SOA komen onder jongeren steeds meer voor. Ik ga me sterk maken voor meer voorlichting over deze ziekten en meer aandacht voor een gezondere levensstijl.

Op wereldniveau wil ik mij als Jongerenvertegenwoordiger inzetten om alle (makkelijk) voorkoombare infectieziekten te bestrijden .

Steun je mij om gezonde dromen waar te maken?

 

SMS dan nu MED naar 5040 en stem ook via de site door hier te klikken.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.