Maandag 15 september

Maandag begint altijd met de bestuursvergadering. Hierin bespreken we hoe het gaat op RSG en wat voor bijzonderheden er de komende week op het programma staan. Op dit moment is 94 Boulevard het belangrijkste onderwerp. Dit is één van onze Open Festivals, dat wil zeggen dat ze toegankelijk zijn voor alle studenten, niet alleen voor onze leden. Normaal gesproken levert dit voor het bestuur al het nodige extra werk op, maar 94 Boulevard helemaal, omdat het voor studenten de laatste mogelijkheid is om zich in te schrijven bij het RSG en zo lid te worden onze mooie vereniging.

Na de vergadering heb ik met een aantal mensen gesproken en gebeld om wat afspraken te maken voor komende tijd. Daarna zijn we met het hele bestuur naar de surpriseparty gegaan van een van onze medebestuursleden, want zij is jarig.