Andrea Rijna

Andrea Rijna (18), bedrijfskunde

Waar kijk je naar uit? “Ik heb zin in de onafhankelijkheid die het studeren met zich meebrengt. Verantwoordelijkheid voor mijn eigen keuzes, nieuwe mensen leren kennen, ontdekken wat het studentenleven inhoudt. En natuurlijk veel feesten.”

Op kamers? “Ik heb geluk gehad, want ben al helemaal gesetteld in de Oude Haven. Moest ook wel, want ik kom uit Den Dolder.”

Wat mogen mensen niet van je weten? “Hmm, dat is moeilijk. Ik ben verslaafd aan muziek, house en electro.”

Al leuke medestudenten gespot? “Er loopt genoeg moois rond. Of ik aan het eind van de week nog vrijgezel ben? (Grinnikend) Ik zie wel hoe het loopt.”

Bel je je ouders deze week? “Ik stuur af en toe een sms’je.”

Kun je koken? “Ja, heel goed zelfs. Ik maak het liefst Italiaans.” (meteen belooft ze een huisgenoot snel een lekkere pasta te maken)

Laatst gelezen boek? (denkt lang na) “Een chicklit, ‘Gossip Girl’, maar dat komt niet zo goed over. Ik heb ook ‘Sonny Boy’ gelezen, schrijf dat maar op.”

Lid worden van studentenvereniging? “Ik neig naar SSR, maar ik ga me verder oriënteren. Laurentius en RVSV spreken me ook aan.”

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.