Geneeskundestudenten in Tanzania

Deelnemers reis naar Tanzania

Vanuit Nederland zullen 15 geneeskundestudenten van de EUR naar Tanzania reizen om daar in samenwerking met 15 Tanzaniaanse geneeskundestudenten voorlichting te geven over malaria, tuberculose en HIV/AIDS. De Nederlandse deelnemers zullen in Nederland vijf voorbereidingsdagen volgen en in Tanzania zullen ze samen met de Tanzaniaanse deelnemers drie dagen worden getraind, waarna gezamenlijk zal worden gereisd naar het Tarim-district in het noorden van het land. Drie weken lang zullen zij hier gezamenlijk communities bezoeken om interactief voorlichting te geven. Dit is hun weblog waar ze om beurten hun belevenissen delen.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.