Welk type student ben jij? – de uitslag

Zoveel nieuwe gezichten, het kan je gaan duizelen als je de eerste stappen op de campus zet. Maar welk type ben jij? De uitslag.

Jij bent van het type:

De voorzitter

Misschien wel de meest opvallende verschijning op de Rotterdamse campus. Terwijl de rest van de studenten al blij is dat ze vanochtend nog wat schone kleren hadden, loopt de voorzitter er onberispelijk bij. Althans, dat is zo aan het begin van het collegejaar.

Want de voorzitter is ook degene die de grootste lichamelijke transformatie meemaakt dit jaar. Het nette (mantel)pak zit door al die borrels steeds strakker en de wallen onder de ogen worden donkerder. Het verantwoordelijkheidsgevoel blijft. Dus sleept de voorzitter zich naar iedere vergadering en neemt hij/zij automatisch het voortouw, zelfs tijdens werkgroepen.

Wat gebeurt er allemaal op deze universiteit?AgendaLees meer EM-verslaggeefster Tara Lewis vraagt iedere maand aan een thuiswoner: mag ik met je mee? Deze maand stapte ze met T… twitter.com/i/web/status/93183… @ErasmusMagKroegen van RotterdamMeer informatie »