Welk type student ben jij? – de uitslag

Zoveel nieuwe gezichten, het kan je gaan duizelen als je de eerste stappen op de campus zet. Maar welk type ben jij? De uitslag.


Jij bent een volbloed:

Polakstudent

 

Vol goede intenties gaat de Polakstudent het nieuwe collegejaar in. Dit jaar gaat deze student écht knallen. De tas zit vol met boeken, aantekeningen, pennen, waterflesje, laptop en markers. Hoe je dat weet? Nou, de inhoud van die tas wordt  namelijk iedere dag met zorg uitgespreid
over een van de tafels in het Polakgebouw.

Deze student is er heilig van overtuigd dat je het beste studieresultaat hier haalt; de energie van het gebouw maakt je al slimmer. Dat is dan maar te hopen, want veel wordt er niet gestudeerd. De Polakstudent zelf zie je niet, die zit namelijk met vrienden koffie te drinken bij Starbucks, terwijl de markers geduldig wachten om gebruikt te worden.

Wat gebeurt er allemaal op deze universiteit?AgendaLees meer EM-verslaggeefster Tara Lewis vraagt iedere maand aan een thuiswoner: mag ik met je mee? Deze maand stapte ze met T… twitter.com/i/web/status/93183… @ErasmusMagKroegen van RotterdamMeer informatie »