De redactieraad van Erasmus Magazine is op zoek naar drie nieuwe leden: één medewerker en twee studenten. De raad zoekt betrokken studenten en medewerkers die EM volgen en geïnteresseerd zijn in de laatste ontwikkelingen in media en journalistiek.

Medewerkers en studenten vanuit ESHCC, ESSB, ESE en ESL wordt met nadruk gevraagd te reageren. Ook internationale studenten en medewerkers met een behoorlijke kennis van het Nederlands wordt gevraagd te reageren.

De redactieraad adviseert over het algemene beleid van Erasmus Magazine, denkt mee over de koers, stelt mede het strategisch beleid op en fungeert als aanspreekpunt bij geschillen. EM heeft de overgang gemaakt richting een volledig tweetalig, digitaal nieuwsplatform voor alle studenten en medewerkers van de universiteit. De redactieraad is er om deze ontwikkeling kritisch te volgen en de redactie van feedback en reflectie te voorzien.

In de raad zitten negen personen: drie studenten, vier medewerkers, een externe deskundige en de directeur marketing & communicatie. De raad komt vier tot zes keer per jaar bijeen. De benoeming is in principe voor twee jaar, met een mogelijke verlenging van twee jaar.

Geïnteresseerden kunnen voor 1 december een reactie sturen ter attentie van de voorzitter van de redactieraad, dhr. prof.dr. C. Boucher, o.v.v. ‘Redactieraad EM’ naar: erasmus[email protected].

Voor meer informatie kunt u hier lezen wat de rol en taken zijn van de Redactieraad, of kunt u contact opnemen met de hoofdredacteur van Erasmus Magazine, Wieneke Gunneweg, telefoonnummer: 010-40 81826 of [email protected].