petersiep
In memoriam Peter Siep

Peter was vanaf 2004 verbonden aan het Center for Public Innovation (CPI), dat onderdeel is van het onderzoeksbureau Risbo van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Als onderzoeker werkte hij in opdracht van vooral ministeries en andere publieke organisaties aan vraagstukken die gerelateerd waren aan innovaties bij de Nederlandse politie, politiek-bestuurlijke en organisatievraagstukken in het onderwijs, de betekenis van ICT in het onderwijs en de organisatie van het onderwijsproces.

Peter was een zeer deskundig collega die midden in het leven stond en met al zijn collega’s bij Risbo een zeer warme band had. Zowel binnen als buiten Risbo was hij een echte teamspeler die zich zeer verantwoordelijk voelde voor een optimale uitvoering van projecten. Zijn professionele gedrevenheid samen met zijn warme persoonlijkheid en humor maakte Peter in de samenwerking uniek en zeer geliefd.

We gaan Peter enorm missen en wensen zijn partner, ouders en schoonouders, zus en schoonzus, familie en vrienden heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Collega’s van Risbo