Jij zal…

  • Leer van ondernemers en changemakers die een positieve impact hebben op de menselijke gezondheid, in een intieme en veilige setting
  • Ontdek het ondernemende ecosysteem van YES!Delft en Erasmus Enterprise
  • Bouw een netwerk op van peers, startups, mentoren en experts tijdens de netwerkborrel

Deelname is gratis, maar inschrijven is noodzakelijk aangezien we maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar hebben

SocialTech

Naast verhalen horen en contact maken met deze inspirerende individuen is dit een kans om meer te leren over SocialTech. SocialTech is de strategische verticale van YES!

Delft richt zich op de menselijke gezondheid. Deze organisatie helpt startups die bijdragen aan een veerkrachtige en gezonde samenleving te versnellen door middel van workshops, programma’s en verbindingen met ons partnerecosysteem bestaande uit lokale overheden, zorgverzekeraars, ziekenhuizen en andere zorgaanbieders.

Venturing voor de menselijke gezondheid

Menselijke gezondheidsondernemingen overbruggen de kloof tussen gezondheid en technologie. Met hun innovaties krijgen mensen regie over hun eigen gezondheid en vergroten ze de toegankelijkheid van goede zorg voor iedereen. Van ziekenhuiszorg tot extramurale zorg – binnen het YES! Delftse ecosysteem en onze partnernetwerken, er zijn meerdere succesverhalen van startups die vandaag het verschil maken op dit gebied. Inspirerende ondernemers uit de praktijk delen hun persoonlijke ervaringen en nemen ons mee op hun ondernemersmissie naar de toekomst van de zorg.”

Meer informatie: 

Datum: donderdag 13 oktober

Tijd: 16.00-19.00 (Inloop 15:45)

Locatie: Erasmus Enterprise

Registreer hier.