Bevestigde sprekers

Professor Jonathan Klick, University of Pennsylvania & Erasmus School of Law

Jonathan Klick is hoogleraar in de rechten. Zijn studiebeurs is gepubliceerd in een aantal tijdschriften over economie, waaronder The Journal of economic perspectives en The Journal of Law & Economics. Hij is momenteel een van de redacteuren van International Review of Law and Economics. Hij doceert, naast andere vakken, Law & Economics, Torts and Corporations.

Mirian Kennet, Green Economics Institute and Oxford University

Miriam Kennet is een econoom, medeoprichter en CEO van het Green Economics Institute. Ze heeft ook het International Journal of Green Economics opgericht, het eerste peer reviewed internationale tijdschrift in de regio. Na onderzoek aan de universiteit van Oxford, Oxford Brookes en South Bank Universiteit, is Kennet nu lid van het Mansfield College en het Environmental Change Institute aan de universiteit van Oxford. In oktober 2011 werd zij genomineerd als een van de 100 meest krachtige vrouwen van One World Action.

Professor Katharina Pistor, Columbia Law School

Katharina Pistor is professor in de rechten aan Columbia Law School en directeur van het Centre for Global Legal Transformation van de Law School. Haar onderzoek en onderwijs omvat bedrijfsrecht, corporate governance, geld en financiën, eigendomsrechten en rechtsvergelijkende en juridische instellingen. Zij doceert, naast andere vakken, Corporate Law and Finance, Corporations and Law and development.

PILAR nodigt je vriendelijk uit om deel te nemen aan deze Erasmus Early-Career Scholars Conference 2018. Deelname aan de conferentie is gratis voor vroege vogels die zich registreren voor 5 maart 2018. Na deze datum is een registratietarief van € 25, – vereist. Registratie en betaling moeten vóór 5 april worden ontvangen via de volgende link. De wetenschappelijke staf en studenten van EUR kunnen zich gratis registreren door een e-mail te sturen naar [email protected]. Mocht je problemen tegenkomen, aarzel dan niet om contact op te nemen met het Organiserend Comité via [email protected]

Programma: via deze link 

Registratie: via deze link