De toekomst van Europa en hoe leer je een kind gezond eten in Studio Erasmus.

Studio Erasmus is de maandelijkse talkshow van de Erasmus Universiteit over wetenschap en actualiteit. Met interviews, minicolleges en livemuziek. Op dinsdag 28 mei o.a.: politicoloog Markus Haverland over de uitslag van de Europese verkiezingen.

De Erasmus Universiteit over de actualiteit en het laatste academische onderzoek – dat is Studio Erasmus. Verrassend, prikkelend, maar altijd academisch verantwoord. Op dinsdag 28 mei 2019 in Theater Rotterdam, staan o.a. op het programma:

•    Een politieke aardverschuiving of stemmen we toch Eurogezinder? – Politicoloog Markus Haverland bespreekt de uitslagen van de belangrijkste Europese verkiezingen en de toekomst van de Unie, die het weekend voorafgaand aan Studio Erasmus plaatsvinden.
•    Moet Rotterdam grote filantropen in bedwang gaan houden? – Minicollege over het krachtige, maar ook omstreden werk van weldoeners, door Lucas Meijs, hoogleraar Strategische Filantropie en Vrijwilligerswerk.
•    Hoe leer je een kind gezond eten? – Psycholoog Pauline Jansen over slechte eters, strijd aan tafel en de impact op gezondheid en eetproblemen op latere leeftijd.

Livemuziek van Eva van Reeven & het Erasmus Music Collective

Dinsdag 28 mei 2019 | 20.30 – 21.45 uur (inloop met livemuziek vanaf 20.00 uur) | Theater Rotterdam – Foyer Rotterdamse Schouwburg| Toegang gratis, reserveren mogelijk via deze link.

Meer informatie
Datum: dinsdag 28 mei 2019
Tijd: 20.30 – 21.45 uur (Inloop: 20.00 uur)
Locatie: Theater Rotterdam – Foyer Rotterdamse SchouwburgTicket informatie
Toegang: gratis, reserveren wordt aanbevolen

Check hier het Facebook event!