Wat kun je verwachten?

Trap de welzijnsweek af met een verfrissend ijsbad of maak fietsend je eigen smoothie. Om je skills verder te ontwikkelen en uit te breiden, hebben we diverse workshops op het programma staan over o.a. flow, omgaan met conflicten, veerkracht, journaling, zelfvertrouwen en veel meer. Ook zijn er sportieve activiteiten zoals kickboxen, zelfverdediging, en ecstatic dance.

Houd je van een uitdaging? Dan kun je meedoen aan de Scavenger Hunt door Rotterdam. Als je zin hebt om het rustiger aan te doen, dan kun je deelnemen aan een mindfulness sessie, wandelen in het Kralingse Bos, of genieten van een picknick met spelletjes. Je kunt ook ervoor kiezen om online deel te nemen aan een Demolition Derby van de campus of ga in gesprek over o.a. eenzaamheid om taboes over welzijn te doorbreken.

Naast alle activiteiten, kun je elke dag terecht in de Pop-Up Living Room op het Erasmus Plaza (tegenover de Foodcourt), waar je dagelijks kunt ontspannen en elkaar kunnen ontmoeten in de relax-ruimte, of informatie kunt krijgen. Met mooi weer kun je lekker neerploffen op de zitzakken voor de Living Room en genieten van het zonnetje. Zit je liever niet stil? Kom dan een potje poolen of airhockey spelen! Alle activiteiten zijn kosteloos; in sommige gevallen is aanmelden verplicht.