Wat is de overeenkomst tussen Steve Jobs, Martin Luther King en Ellen deGeneres? Ze weten allemaal hoe je een goed verhaal verteld met Storytelling!

Storytelling kennen we vooral uit de reclamewereld en wordt sinds kort ook toegepast in het bedrijfsleven. Waarom? Omdat een goed verhaal impact heeft. Een beeldend verhaal beklijft en wordt doorverteld. Wanneer een verhaal sterk is opgebouwd en aantrekkelijk is voor de luisteraar en daarbij een persoonlijk ‘drama’ bevat, wordt er beter geluisterd. Zo kan een verhaal motiveren om ergens bij te willen horen of om actie te ondernemen. Storytelling in Business overtuigt, maakt creatief, biedt oplossingen, verbindt, wekt vertrouwen en zet zelfs aan tot het kopen van een product.  

In deze workshop leer je hoe je inspirerende verhalen kunt gebruiken om je doel te bereiken. Je ziet hoe ze je luisteraars motiveren en overtuigen in een stijl die bij je past.  

Met technieken, verbeelding en natuurlijk een paar goede voorbeelden van bekende sprekers gaat er een hele nieuwe wereld voor je open!

Docente Gisèle Noordzij is theaterregisseur and docent Presenteren en Storytelling. Ze werkt voor universiteiten, bedrijven en de media.

De workshop zal in het Engels gegeven worden.

Meer informatie
Datum: vrijdag 16 november 2018
Tijd: 10.30-16.00 uur
Locatie: Erasmus Universiteit
Docent: Gisèle Noordzij

Ticket informatie 
EUR studenten€ 30,00
EUR-medewerkers & PHD-studenten: € 40,00

Georganiseerd door Studium Generale

Koop kaartjes! | Facebook event