De zomer komt eraan! En dus organiseren we (Studium Generale & ESN-Rotterdam) onze inmiddels beroemde Open Air Cinema.

En om het nog leuker te maken, mocht jij meebepalen welke film er vertoond gaat worden. De keuze is gevallen op horrorfilm Get Out! We hopen dat je niet bang bent in het donker…  

Get Out (trailer)
Chris (Daniel Kaluuya) een AfroAmerikaanse jongen, reist met zijn blanke vriendin Rose (Allison Williams) naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy (Catherine Keener) en Dean (Bradley Whitford). Aanvankelijk denkt Chris dat het overdreven vriendelijke gedrag van de familie de manier is waarop zij omgaan met het feit dat hun dochter een donkere vriend heeft. Hij doet een serie vreemde ontdekkingen en komt er achter dat er een duistere reden is waarom hij uitgenodigd werd. Deze horror zag je niet aankomen!

Wij verzorgen kussens/stoelen en dekentjes zolang de voorraad strekt, voor drankjes en snacks kun je terecht in het Erasmus Paviljoen.

Bij slecht weer wijken we uit naar een van de volgende data: woensdag 25 april, maandag 30 april, maandag 7 mei of woensdag 9 mei. Dus hou onze site en facebook in de gaten voor updates.

Meer informatie:
Datum: maandag 23 april 2018 (alternatieve data: 25, 30 april, 7 en 9 mei)
Tijd: 21.00-23.00 uur (Inloop: 20.30u)
Locatie: Vijver naast het Erasmus Paviljoen
Houd het facebook-event in de gaten voor updates!

Ticket informatie
Toegang: € 3,50 (ticketverkoop ter plaatse)

Georganiseerd door Studium Generale en ESN Rotterdam in samenwerking met Outdoor Cinema