Terwijl je verschillende verborgen locaties op de campus bezoekt (waaronder een nagebouwde rechtszaal en een kunstgalerie), kun je met de verdachten praten, bewijsmateriaal zoeken op de verborgen locaties, deelnemen aan een lezing van Erasmus expert professor dr. Han van Ruler om meer te weten te komen over de verdachten en het slachtoffer, en getuige zijn van live theaterscènes. Kom jij erachter wie Erasmus heeft vermoord?

Een Murder Mystery Spel is een interactieve theaterervaring waarin je in de huid van de detective kruipt! In vier rondes word je langs bijzondere, weinig bezochte locaties op de campus geleid waar je aanwijzingen kunt verzamelen. Ga de interactie aan met acteurs, bekijk korte voorstellingen en ontdek op deze manier informatie over Desiderius Erasmus om de moordenaar te achterhalen en het spel te winnen!

WILDe Theatre is een studententheatergroepen van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Han van Ruler is gevierd Erasmusexpert en Professor Intellectuele Geschiedenis en Vice Decaan aan de Erasmus School of Philosophy (ESPhil) aan de Erasmus Universiteit. Samen met Jeroen Hermkens schreef hij het boek In de voetsporen van Erasmus in 2017.

Datum: dinsdag 16 april
Tijd: 17:00 – 19:00 uur
Locatie: Campus Woudestein
Toegang: gratis, reserveren verplicht.

Georganiseerd door Studium Generale & WILDe Theatre