Hoewel denken vele voordelen heeft, is er ook een duidelijke keerzijde. Zo hebben we naast de briljante en behulpzame gedachten ook vele nutteloze en zelfkritische gedachten, die we vaak net zo serieus nemen. Daarnaast vallen we regelmatig terug in oude (denk)patronen die niet per se passend zijn voor de situatie waarin we zitten of de kwestie waarmee we bezig zijn. Ten slotte besteden we over het algemeen minder aandacht aan onze emoties en lichaamssensaties, terwijl die ons veel kunnen vertellen, daarbij soms zelfs vergetend dat we een lichaam hebben dat behoefte heeft aan eten, drinken, of een betere houding.

Mindfulness geeft ons de mogelijkheid om op ieder moment uit de automatische piloot te stappen en zo bewustere keuzes te kunnen maken. Meld je aan voor deze training om mindfulness uit te oefenen!

Praktische informatie

Data: 22, 29 april, 20, 27 mei, 3, 10, 17 en 24 juni 2021
Tijden: 15.15 – 17.15
Proef-sessie Weet je nog niet zeker of mindfulness iets voor jou is? Op 24 maart (16.00-17.00) hebben we een gratis proefsessie! Aanmelden voor deze sessie kan via een mailtje naar [email protected].
Duur: 8 bijeenkomsten van 2 uur. Houdt er rekening mee dat je naast de bijeenkomsten een aantal uur per week nodig hebt voor het doen van opdrachten, zoals het afluisteren van audiobestanden, korte oefeningen, etc.
Locatie: Online
Kosten: €400 per deelnemer
Voertaal: Nederlands
Overig: Voor deze training ontvang je een certificaat bij een deelname van minimaal 80%.

Klik hier om je in te schrijven