In deze masterclass leer je hoe je jouw idee omzet in kleinere stappen, zodat ze van dromen ook werkelijkheid kunnen worden!

Heb jij oplossingen voor problemen, of dromen waar je maar over blijft malen, maar weet je niet waar te beginnen? Misschien is het tijd om daar eens iets aan te doen!

Dat is precies wat we in deze masterclass behandelen. In plaats van alleen groot te denken, gaan we aan de slag met hoe je je idee omzet in kleinere stappen, en specifiek de eerste stappen. Zodat jij die de volgende dag al kunt gaan zetten.

Na een introductie met tips, en hoe je de juiste mindset krijgt, en hacks om snel tot eerste stappen te komen, dagen wij jou uit. In multidisciplinaire teams ga je aan de slag met cases die we mee hebben genomen. Natuurlijk mag je ook je eigen ideeën meenemen en bespreken. We beëindigen de workshop met korte presentaties van jullie eerste stappen. Er is tussendoor ook tijd voor een avondmaaltijd.

Na deze hands on masterclass kun je je visie scheiden van wat gedaan moet worden om je visie te realiseren. Je zult begrijpen dat het allemaal begint met kleine stappen, en je hebt de inspiratie en creativiteit opgedaan om de juiste stappen te bedenken en te realiseren. Daarnaast heb je andere studenten ontmoet met een ondernemende geest en complementaire skills.

Wil je weten wat de allereerste stap is om je idee naar de realiteit te krijgen? Heel simpel: blok de avond van 26 november in je agenda, en registreer je nu. Of registreer die vriend(in) van je die altijd grote plannen heeft, en help ze te realiseren.

Deze masterclass wordt gegeven door Leon Pals, hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het realiseren van goede en minder goede ideeën, en het helpen van anderen om hetzelfde te doen. Hij is de oprichter van de Startup Foundation, en Progress Bar co-working spaces.

Meer informatie:
Datum: maandag 26 november 2018
Tijd: 17.00 – 21.00 uur
Locatie: Erasmus Paviljoen

Ticket informatie 
Uitsluitend voor EUR studenten: € 15,00

Georganiseerd door Studium Generale i.s.m. International Office

Koop kaartjes! | Facebook event