Kroon Festival keert ook dit jaar terug aan de voet van de Erasmusbrug, om de verjaardag van de koning te vieren! Deze locatie in het hart van Rotterdam leent zich voor een unieke Koningsdag ervaring: dansen met uitzicht over de mooiste rivier van Nederland, de Maas.

Het duurzame design van het terrein is dit jaar omgetoverd tot een urban jungle. Door onder andere het verminderen van het gebruik van ongerecyled plastic, loopt het Kroon Festival voorop in de verduurzaming van de festival wereld. Door het organische design van de stages, wat is doorgetrokken naar de rest van het terrein, waan je je tussen de bomen en planten, in een ware Urban Jungle.
Dankzij de meest legendarische overkapping van het land valt je koningsdag dit jaar niet in het water.

Met twee stages: een Techno stage en een Disco stage, waar de lekkerste tunes gedraaid worden, is er voor ieder wat wils. Met de lekkerste deuntjes van onder andere Secret Cinema, Miss Melera, Olivier Weiter, Apple Skull en Tunnelvisions, biedt het Kroon Festival het podium aan het overweldigende Nederlandse house en techno talent. Moe geworden van al het dansen? Geen probleem! Trek je terug in de chill area en kom bij in een relaxte omgeving of recharge jezelf door een heerlijke burger, pizza of patat te halen bij één van onze Foodtrucks.

Kom met ons een feestje bouwen en een dansje wagen aan de Maas! Vanaf 15 euro ben je er al bij! Zien we je daar?

Meer informatie:
Datum: 27 april
Tijd: 13:00 tot 23:00
Locatie: Willemsplein
Tickets: €15,00
Site: https://kroonfestival.nl