De health Business Week is een carrière event voor (toekomstige) professionals in de zorg. Het evenement begint met sprekers die hun mening geven over de gezondheidszorg. Daarna zijn er activiteiten zoals bedrijfspresentaties, workshops, speed interviews, business cases en informele activiteiten. Deze activiteiten zijn geschikt voor zowel bachelor- als masterstudenten. Aangezien netwerken ook van belang is, zijn er ook netwerkborrels en een bedrijvendiner. Dit om de optimale kennismaking tussen bedrijven en studenten te creëren.

Vele bedrijven, groot tot klein, passeren hier de revue. In een notendop maak je kennis met consultants, farmaceuten, zorgverzekeraars, zorginstellingen en ga zo maar door.

Je kunt je opgeven voor het event via de site van de Health Business Week. Deelname aan het event kost €10 voor een SHARE ticket (leden van SHARE, de faculteit voor Health policy and management), en €12,50 voor een extern ticket. Op de site dien je je van tevoren op te geven voor alle evenementen waar je aan wilt deelnemen. Als je naar al deze activiteiten gaat, krijg je aan het einde van de week een bol.com cadeaukaart t.w.v €7,50 cadeau.

Details:
Data: 12 tot en met 21 februari
Locatie: Erasmus Universiteit Rotterdam
Deelname: €10 voor SHARE leden, €12,50 voor niet-SHARE leden.
Opgeven via de site http://healthbusinessweek.nl