Tijdens deze lunchlezing leer je van Kelsey Billinghurst welke kennis en vaardigheden je nodig hebt om seksualiteit en gender de plek te geven die het verdient in jouw werkveld. Want het is belangrijk dat dit onderwerp meer op het vizier bij zorgprofessionals komt. Hoe kan jij hier mee om gaan? En welke vragen heb je over dit onderwerp?

Kelsey Billinghurst is expert op het gebied van seksualiteit en zorg bij expertisecentrum seksualiteit Rutgers. Rutgers zet zich in voor een wereld waarin iedereen vrij is om van seks en relaties te genieten om zo gelukkiger te zijn. Dit doen zij doormiddel van (wetenschappelijke) onderzoeken, het delen van kennis, trainingen en workshops.

Deze lunchlezing is onderdeel van een reeks over seksualiteit en gender die wordt georganiseerd door de Academiecommissie van de Medische Faculteitsvereniging Rotterdam (MFVR), dr. Jos van der Geest en Studium Generale.

 

Meer informatie:

  • Datum: Dinsdag 28 Maart
  • Tijd: 12.30 – 13.30
  • Locatie: Collegezaal 1, Onderwijscentrum Erasmus MC
  • Toegang: gratis

 

Georganiseerd door Studium Generale, de Academiecommissie van de Medische Faculteitsvereniging Rotterdam (MFVR) & dr. Jos van der Geest