Je ontwikkelt je ideeën in een klein team, overnacht op de campus (als je dat wilt) en werkt aan een pitch die je geeft voor een professionele jury (bestaande uit professionals van de EUR en uit het bedrijfsleven). In de tussentijd is er natuurlijk ruimte voor onze energieke gamified mini-challenges.

Maak je geen zorgen over je programmeer-skills. Ook al suggereert de naam misschien iets anders, je hoeft geen hacker te zijn om mee te doen aan deze Hackathon. Zie hacken hier in de zin van life-hacks; je gaat creatief en kritisch nadenken over het onderwijs van de toekomst en oplossingen bedenken voor huidige problemen!

Als je meedoet aan dit evenement krijg je een certificaat dat ondertekend is door onze rector magnificus Rutger Engels. Wanneer je groep het evenement wint wordt jullie idee gerealiseerd als CLI of Students-for-Students (S4S) project.

Vier challenges

Nadat je je hebt aangemeld voor het evenement kun je je voorkeur voor een van de challenges aangeven. We doen ons best om je te matchen met je eerste keuze, maar we kunnen niet garanderen dat je hier terecht komt.

Voor meer informatie over de challenges en tickets ga naar de website.