Het doel van de Erasmus Sustainability Days is om studenten kennis te laten maken met duurzaamheid, en ze aan te sporen om deel uit te maken met onze veranderende wereld.

Tijdens de vier dagen kunnen studenten deelnemen aan verschillende evenementen zoals workshops, business cases, rond de tafel discussies, speeches, movie screenings en vegan kook workshops. De organisaties die meedoen zijn voorlopers in duurzaamheid en bieden studenten de kans om een passie voor duurzaamheid te ontwikkelen.

Een van de hoofddoelen van het evenement is om RSM’s missie “A force for positive change” te steunen. Dit motto is geïnspireerd door de Sustainable Development Goals van de United Nation’s.

Iedere dag van de Sustainability Days zal een ander thema hebben. De eerste dag draait om de UN Sustainable Development Goals. De andere dagen gaan om de drie dimensies van positieve verandering: milieu, sociaal en economie.

Ook wordt de ECOcoin Living Lab geïntroduceerd op de EUR. Dit concept wil de bewustwording van de rol van geld in onze samenleving stimuleren en bijdragen aan de ECOcoin beweging en ontwikkeling van duurzaam geld.

Meer informatie:
Data: 4 t/m 7 maart
Locatie: Erasmus Universiteit
Prijs: €7
Site: http://www.sustainabilitydays.nl