Op 7 december is het weer tijd voor de Erasmus Music Quiz, dit keer in samenwerking met de onderzoeksgroep Muziek-als-Medicijn van het Erasmus MC! Een quiz vol muziekrondes, muziektrivia en wetenschap! Kan muziek luisteren je helpen bij een operatie? Welke muziek werkt het beste? En waarom zijn er zo weinig vrouwelijke Metal-artiesten? Zomaar wat vragen waar onderzoek naar gedaan wordt op o.a. de Erasmus Universiteit en die misschien wel aan bod komen tijdens deze quiz!

Tijdens de avond schuiven Emy van der Valk Bouman Antiona Becker aan. Als arts-onderzoekers binnen de onderzoeksgroep ‘Muziek-als-Medicijn’ van het Erasmus MC doen zij onderzoek naar de manier waarop muziek als innovatieve, evidence-based behandeling geïmplementeerd kan worden in de gezondheidszorg. Als ‘juryhoofden’ zullen zij ons tijdens deze quiz voorzien van alle feiten over de wetenschap van muziek.

Maar uiteraard ook rondes waarbij je lekker hard mag meezingen of waar het antwoord op het puntje van je tong ligt. Meld je team (max 5 personen) snel aan via onze website!

Quizmaster: David Boeren (Studium Generale)

Meer informatie
Datum: donderdag 7 december
Tijd: 19.00 – 21.15 uur (Inloop: 18.30u)
Locatie: De Doelen Studio

Deelname is gratis, maar wel van tevoren je team-ticket reserveren via onze site. (1 team-ticket per team is voldoende

Georganiseerd door Studium Generale