Als je er ooit van hebt gedroomd om over de finish te komen op de Coolsingel, aangemoedigd door een enthousiaste menigte tijdens de NN Marathon Rotterdam, dan is dit je kans. Na de race kun je samen met andere deelnemers een verfrissend drankje drinken en kennismaken met de huidige scholarship studenten. Noteer dus alvast zondag 14 april 2024.

Rennen voor scholarship studenten

Net als vorig jaar loop je voor een goed doel: er wordt  geld ingezameld voor scholarship studenten. Op deze manier geef je getalenteerde studenten die willen studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, maar niet over voldoende financiële middelen beschikken, de kans om hun dromen te verwezenlijken. Dus, als je actief wilt zijn en tegelijkertijd een positieve impact wilt maken, is de Erasmus Charity Run 2024 de manier om deze twee doelen te combineren!

Je kan registreren via deze link.

Heb je geen zin om te hardlopen, maar wil je wel iets goeds doen voor de maatschappij? Ook dan is de Erasmus Charity Run 2024 the place to be! Je kunt namelijk ook alleen maar doneren aan dit goede doel: een beurs voor een scholarship student kost € 15.000 per jaar. Wil jij helpen om onderwijs voor iedereen toegankelijk te maken? Je kunt doneren via deze link waar je aan een specifiek team of individu kunt doneren of een algemene donatie kunt doen. Je kunt hier een donatie doen.

Ga voor meer informatie naar: https://www.erasmuscharityrun.nl/ of schrijf een e-mail naar [email protected]