Op 4 april vindt de ‘Lunch Round Table’ plaats, waar twintig inspirerende en succesvolle personen samenkomen met zestig gemotiveerde studenten. Verschillende onderwerpen rond het thema ‘Be The Difference’ zullen worden besproken in kleine groepen van studenten en individuen met waardevolle ervaringen op hun weg naar succes.

Op 5 april vormt de ‘Plenary Opening Session’ de officiële start van de EFR Inspiration Days, waar de openingsspreker een verhaal houdt om het thema van dit jaar te introduceren.

Daarna vinden drie gelijktijdige “Workshops” plaats. Elke sessie isgebaseerd op een van de drie pijlers die het thema ondersteunen, namelijk: ambitie, leiderschap en vastberadenheid. Het doel van deze workshops is om een interactief denkproces onder de studenten op gang te brengen.

Dit deel van de dag wordt gevolgd door de ‘Playground’. Hier krijgen studenten de kans om in contact te komen met verschillende bedrijven zoals Masters in Finance, Turff en Amazon. In de speeltuin zullen deze bedrijven een leuke interactieve pauze houden met ludieke activiteiten, hapjes en drankjes.

Het laatste spannende deel van de dag zal rond 16:00 uur beginnen en de dag wordt spectaculair afgesloten met de ‘Closing Session’. De keynote speaker zal een inspirerende toespraak houden, die gevolgd zal worden door een paneldiscussie over verschillende interessante onderwerpen.

Na afloop is er gelegenheid voor een borrel, en de mogelijkheid voor studenten om van gedachten te wisselen en te netwerken met andere studenten, sprekers en bedrijven.

Voor meer informatie of inschrijven, kijk hier