Waarover spraken we met onze vrienden en (politieke) vijanden in 2018? Op welk onderwerp liepen we vast? Tegen welk onrecht gingen we samen de barricaden op?
Welk boek hadden we moeten lezen? Wat hadden we ab-so-luut  moeten zien, horen, weten? Wat gebeurde er in onze stad? En wat in de lokale politiek?

In de Grote 2018 Roddelshow neemt mediawetenschapper Simone Driessen ons mee in de wonderwereld van beroemdheden, reality sterren en politici. Wat zegt onze interesse voor hen eigenlijk over onszelf?

Wat zegt de intrige tussen Donald Trump en Stormy Daniels over het afgelopen jaar? Wie wordt de populairste Kardashian van 2019, of gaat alle aandacht naar Ye? En what about de politieke voorkeur van Taylor Swift? Ook blikken we terug op de succesvolle en stukgelopen relaties van 2018: royals Meghan en Harry, de flits-relatie van Ariana Grande en Pete Davidson, en Jennifer Aniston en Brad Pitt zijn beiden weer single! Mediawetenschapper Simone Driessen neemt ons mee in wonderwereld van beroemdheden, reality sterren en politici. Onze fascinatie voor het wel en wee van celebs wetenschappelijk verklaard! Met quiz!

Dit was 2018 biedt een bonte verzameling aan sprekers én onderwerpen die samen een beeld vormen van het afgelopen jaar. Met onder andere het knal-debat, een cursus ‘Kom uit je loopgraaf’, de verkiezing van politicus van het jaar, kussengevechten en een afreken-afterparty in WORM.

Houd de website in de gaten voor programma-updates.

Meer informatie
Datum: 7 december 2018
Tijd: 20.00u
Locatie: Arminius, Museumpark 3, RotterdamTicket informatie
Toegang: normaal 12,50 / studenten en Rotterdampas 7,50
Arminius, Donner, Joop.nl, Vers Beton en Worm.

Koop kaartjes! | Facebook event