Na de showcase van vorig jaar getiteld Connection, bouwt het thema van de showcase dit jaar voort op de diversiteit die ons allemaal verenigt. Daarmee presenteren we het thema van de showcase van dit jaar: Contrast. Een voorstelling die de interpretatie van conflicten in de huidige wereld verenigt en tegelijkertijd de schoonheid verkent die ontstaat in turbulente tijden. Door tegenslagen veroorzaakt door verschillen, wil EDS deze voorstelling gebruiken om individualiteit en diversiteit te vieren, omdat we geloven dat verschillen onze enige gemeenschappelijkheid zijn. Met behulp van het medium dans vinden we eenheid in gebieden van ongelijkheid.

De voorstelling bestaat uit choreografieën van Arisa Andreani Inagaki, Aya Batista en Dyon Asmoro met hulp van de dansers in de showteams. Elke dans verbeeldt verschillende contrasten die we in ons dagelijks leven ervaren. Terwijl Contemporary zich richt op het contrast van euforie en melancholie, High Heels op dominantie en onderwerping, zal Hip Hop het contrast uitbeelden dat wordt gevonden in representatie en verkeerde voorstelling van zaken. We hopen dat je door naar deze dansen te kijken als publiek, de contrasten kunt opmerken en sommige weerspiegeld ziet in je eigen leven.

Tijdens het maken van deze showcase ontdekten we de dingen die ons maken tot wie we zijn – onszelf leren kennen als artiesten, dansers en vooral als mensen. In de reis van zelfontdekking vinden ook wij schoonheid en individualiteit bij de mensen met wie we werkten. Door de viering van individualiteit, diversiteit, verschillen en één liefde voor dans, presenteren wij u onze tweede jaarlijkse showcase: Contrast.

Meer informatie:

  • Datum: Vrijdag 20 mei 2022
  • Tijd: 19.30 – 21.30 uur
  • Locatie: Theater Erasmus Paviljoen

 

Toegang:

  • Studenten: 7,50 euro
  • Overigen: 10,00 euro
  • EDS leden: 5,00 euro
  • EDS alumni: 4,00 euro

 

Organisatie: Erasmus Dance Society 32nd Board (Tessa Meulens, Daemon Ferlucci, Emilia Rissanen, Binderiya Ganbadraa & Nina van Lonkhuijzen)
Directors & Choreographers: Arisa Andreani Inagaki, Aya Batista & Dyon Asmoro