Conny Janssen Danst biedt al meer dan tien jaar kansen aan beginnende dansmakers met het talentontwikkelingsproject DANSLOKAAL. In het nieuwe project NEXT selecteert Conny Janssen makers die al iets verder zijn in hun carrière. Voor de primeur gaat Antonin Comestaz de uitdaging aan om met zeven dansers nieuw werk te ontwikkelen en hij komt daarmee naar o.a. het theater van het Erasmus Paviljoen.

Over de voorstelling zegt hij:
“Voor dit project werkte ik met zeven energieke dansers van begin 20 met een sterke teamspirit. Daarom was het centrale thema dat me onmiddellijk inspireerde “jeugd”. Ik wilde een speeltuin creëren met vrolijkheid, een positieve en energieke vibe, en een vleugje dwaasheid die deze levensfase kenmerkt. Ik verken de kameraadschap binnen de groep, maar zoom ook in op individuele relaties in duo’s en solo’s. In het creatieproces laat ik me graag inspireren door de dansers en hun persoonlijkheden benadrukken.
Bovendien wil ik met de titel “So far. so good.” de zorgeloze lichtheid van het leven in het heden en de hoop en dromen voor een mooie toekomst van een jonge generatie .”

Na afloop van de voorstelling mag het publiek met Antonin en een aantal dansers in gesprek over het maken van een voorstelling, maar ook het dagelijks leven van een danser. De kans om eindelijk eens te vragen hoeveel uur per dag ze repeteren, of je nu voor of na de voorstelling moet eten en hoe je als choreograaf de dansers precies zo laat bewegen als je voor ogen hebt.

Meer informatie
Datum: woensdag 27 maart
Tijd: 20.00-21.15 uur Inloop: 19.30u
Locatie: Theater Erasmus Paviljoen

Toegang:
Studenten € 5,-
EUR-Medewerkers € 7,50
Overige bezoekers € 15,-

Georganiseerd door Studium Generale in samenwerking met Conny Janssen Danst