Deze conferentie is gewijd aan het genereren en gebruiken van neurowetenschappelijke kennis en bredere biologische benaderingen op verschillende analyseniveaus in organisaties en bevordert ook de verschillende verbanden met managementpraktijken.

Keynote speech Scott Shane - hoogleraar Economie, Weatherhead School of Management

Scott Shane doceert cursussen in technologiestrategie en ondernemerschap in zijn aanstellingen als docent aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT), University of Maryland, Georgia Institute of Technology en nu aan de Weatherhead School of Management. Hij is adviseur geweest van talloze organisaties en heeft lesgegeven in executive education-programma’s over de hele wereld. Hij is ook directeur van het Comeback Capital Fund, een risicokapitaalfonds dat investeert in startende bedrijven in het Heartland. Hij heeft 16 boeken geschreven of geredigeerd, waarvan er verschillende bekroond zijn.

Het volledige programma vindt u hier.

Meer informatie

Het programma van de conferentie Organisational Neuroscience omvat een mix van formats. Deze omvatten plenaire en interactieve postersessies, een PDW, een doctoraal consortium, keynote sprekers, informeel netwerken en sociale evenementen. Bezoek de website van het evenement voor meer informatie.