HET ONDERWERP
Het is bijna honderd dagen geleden dat Joe Biden werd geïnaugureerd als 46e president van de Verenigde Staten. En de eerste honderd dagen van een presidentschap worden wel vergeleken met de wittebroodsweken van een huwelijk. Wat heeft hij in die drie maanden bereikt? Slaat hij, zoals veel Amerikaanse media berichten, werkelijk zo’n andere weg in dan zijn voorganger Trump en hoe wordt zijn American Rescue Plan van bijna 2000 miljard in het land ontvangen?

Dr. Etienne Augé neemt je mee door de eerste honderd dagen van Biden, zal deze vergelijken met die van eerdere presidenten en gaat in gesprek met andere wetenschappers en Amerikadeskundigen.

CLUBHOUSE
Dit lunchgesprek wordt gehouden via Clubhouse: een zeer snelgroeiende app voor IPhone, met als belangrijkste kenmerken audio en gesprek, te gebruiken waar je ook bent. Helaas is de app nog niet beschikbaar voor Android maar de bouwers hebben beloofd dit binnen enkele maanden wel mogelijk te maken. Het is voor Studium Generale een experiment om Clubhouse te gebruiken om te ontdekken is dit een nieuw medium zou kunnen zijn voor toekomstige programma’s.

Je kunt Clubhouse downloaden in de Appstore en om deel te nemen aan de app heb je een uitnodiging nodig. Vraag even rond in je omgeving of stuur een mailtje voor een uitnodiging naar [email protected].

Je kunt deelnemen via: https://www.joinclubhouse.com/event/xeRZgNKQ.
Wil je een herinnering ontvangen op de dag zelf? Schrijf je dan [hier] in.

Meer informatie
Datum: Woensdag 14 april
Tijd: 12:00-13:00 uur
Locatie: Clubhouse via https://www.joinclubhouse.com/event/xeRZgNKQ