Studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam kunnen Art Rotterdam bezoeken op donderdag 9 februari 15.00 – 19.00 uur (verzamelen bij de entree om 15.00 uur) en betalen dan slechts €5,- in plaats van plaats van €22,50 voor een toegangskaart.

Mocht die dag en tijdstip je niet uitkomen, kun je zelf een studentenkorting kaart kopen voor €14,50 via www.artrotterdam.com

Bekijk de nieuwste kunstwerken of kunst die je verder niet meer kunt zien omdat ze daarna bij privé verzamelaars zijn, meng je tussen de kunstkopers en heel misschien…. koop je zelf ook wel een werk. Maar rondkijken is ook al heel erg leuk!

Over Art Rotterdam
Art Rotterdam is de spil van de Art Rotterdam Week. De hele stad bruist van tentoonstellingen, pop-up shows, openingen en kunst- en designbeurzen. De Van Nellefabriek is uitstekend te bereiken. Elke 10 min. gaat vanaf Rotterdam Centraal Bus 38 richting Station Schiedam Centrum, halte Beukelsbrug. (reistijd: 8 minuten) Vanaf de halte Beukelsbrug is het 2 min. lopen naar de Van Nellefabriek.

 

Meer informatie:

  • Datum: donderdag 9 februari, 15.00 uur
  • Tijd: 15.00 – 19.00 uur (verzamelen bij de entree om 15.00 uur)
  • Locatie: Van Nelle Fabriek, Van Nelleweg 1, Rotterdam.
  • Alleen voor studenten EUR: €5,00
    Inschrijven voor 27 januari
    Dit event is alleen toegankelijk na inschrijven en op vertoon van je collegekaart