Leer anders kijken naar je studieplek! Doe mee met je smartphone of fotocamera en ontdek de campus vanuit een ander perspectief.

Je brengt waarschijnlijk meerdere uren per dag door op de campus, maar heb je je weleens verdiept in de details van de ruimtes om je heen? In deze cursus leer je te kijken en elementen te zien, die van iets alledaags iets speciaal maken. Tijdens 3 lessen ga je op deze manier samen een aantal gebouwen op de universiteit bekijken.

Je kunt je spiegelreflex-camera meenemen, maar een smartphone of simple camera werken net zo goed. Let wel op: als je spiegelreflex meeneemt, gaat de docente er wel vanuit dat je al weet hoe deze in de basis werkt. In de cursus is verder geen ruimte voor uitgebreide uitleg over de werking van je camera.

Tijdens de cursus is er genoeg tijd om vragen te stellen en elke deelnemer krijgt nuttige tips & tricks, gebaseerd op je eigen behoefte.

De docente is fotografe Ada Holleman. Ada heeft jaren ervaring in het geven van cursussen en heeft een goede kijk op het vinden van de extra’s in doodgewone omgevingen. Verwacht veel inspiratie op te doen en verrassende foto’s te maken.

Meer informatie:
Cursusdata:
Woensdag 18 april 16.00-18.00
Woensdag 25 april 16.00-18.00
Woensdag 9 mei 16.00-18.30

Locatie: diverse gebouwen Erasmus Universiteit

Prijs:
Studenten: € 35,-
Medewerkers: € 60,-
Schrijf je in!

Georganiseerd door Studium Generale