De Redactieraad van Erasmus Magazine is op zoek naar twee nieuwe leden: een medewerker en een student. De raad zoekt betrokken studenten en medewerkers die EM volgen en geïnteresseerd zijn in de laatste ontwikkelingen in media en journalistiek.

Medewerkers en studenten vanuit ESHCC, ESE, Erasmus MC en ISS wordt met nadruk gevraagd te reageren. Ook internationale studenten en medewerkers wordt gevraagd te reageren.
De Redactieraad adviseert over het algemene beleid van Erasmus Magazine, denkt mee over de koers, stelt mede het strategisch beleid op en fungeert als aanspreekpunt bij geschillen. De Redactieraad voorziet de redactie van feedback en reflectie.
In de raad zitten negen personen: drie studenten, vier medewerkers, een externe deskundige en de directeur marketing & communicatie. De raad komt vier tot zes keer per jaar bijeen. De benoeming is in principe voor twee jaar, met een mogelijke verlenging van twee jaar.

De eerstkomende vergadering is op maandag 3 december van 15.00 tot 17.00 uur.

Geïnteresseerden kunnen voor 19 november een reactie sturen ter attentie van de voorzitter van de Redactieraad, prof.dr. Gabriele Jacobs, o.v.v. ‘Redactieraad EM’ naar: [email protected]

Meer informatie kunt u hier lezen, of u kunt contact opnemen met de hoofdredacteur van Erasmus Magazine, Wieneke Gunneweg, telefoonnummer: 010-40 81826 of [email protected]