Wat is het EM Whatsappkanaal?

Met het EM-Whatsappkanaal worden wij één van jouw vrienden in Whatsapp. We sturen je berichtjes met de belangrijkste of leukste nieuwsverhalen vanaf de campus of over het universitaire leven. En jij kan ons ook berichtjes sturen!

Hoe vaak gaan jullie mij verhalen sturen?

Normaalgesproken doen we dat elke werkdag één keer, meestal rond 17.00 uur. Maar gebeurt er iets heftigs op de universiteit, dan sturen we je het natuurlijk meteen.

En wat stuur ik dan terug?

Terugpraten op de app hoeft natuurlijk niet, maar wij vinden het wel heel leuk. Kom je iets geks tegen, maak er een foto van en app het. Of stel ons een vraag, of tip ons over een nieuwtje. Alles mag. Een van de redacteuren van EM houdt de app in de gaten en gaat zo nodig het gesprek met je aan.

Hoe meld ik me aan?

Voeg ons telefoonnummer toe aan je contactpersonen: 06-23347064, bijvoorbeeld onder de naam EM Whatsapp. Zoek ons vervolgens op in Whatsapp en stuur ons het bericht “Hallo EM”. Vanaf dat moment ontvang je onze berichtjes.

En hoe kom ik er weer vanaf?

Ben je ons zat? Laat het ons dan vooral even weten, misschien kunnen we er iets aan doen. Wil je de berichten definitief stopzetten, app dan “Stop EM”.