Op onze Instagram deden we dit al elke week, lezers vragen om hun visie op een hot topic. Nu ook hier: we hebben een onderwerp en vragen aan onze volgers: praat je mee?

Het Nijmeegse NEC is zondag de tegenstander van Feyenoord in de finale van de KNVB-beker. Bij winst kun je maandag 22 april vanaf 09.00 uur de Binnenrotte op. Na drie uur pre-feest is om 12.00 uur de officiële huldiging.Hoe kom je onder college uit? Heb je weken geleden al tegen de docent gezegd dat je nicht gaat trouwen? Of heb je een andere orgineel excuus? We horen graag van je. Wij zullen niet klikken. En die belofte gaat ook op voor alle medewerkers hoor. Wie vangt jouw werkgroep op omdat je maandag echt niet kan?

Is er ruimte voor je om op dit soort feestelijke dagen een paar uur te skippen? Of snap jij nu pas waarom die collega die afspraak verzet heeft naar dinsdag? Wat het ook is: wij horen het heel graag. Nu nog duimen dat Rotterdam de winst binnenhaalt. Anders zit Rotterdam na het weekend met een hele andere kater.

Dit onderwerp is inmiddels gesloten. Missen we hier toch nog een thema? Verhaalideeën kunnen altijd nog gedeeld worden. Mail ons op: [email protected]