De rechtenstudente krijgt er nog steeds nachtmerries van, schrijft ze in haar slachtoffersverklaring. Vorig jaar januari, toen zij nog maar net in Rotterdam woonde, werd zij op haar studentenkamer op brute wijze verkracht door haar huisgenoot Md S., ook een internationale student. Al langer maakte hij seksueel getinte opmerkingen. Nadat hij beweerde dat hij een brief voor haar had en zij hem in haar kamer binnenliet, heeft hij haar vaginaal en anaal verkracht. Haar hevige protesten waren zinloos.

Er is volgens de rechter genoeg bewijs voor de verkrachting. Zo had zij een tissue met bloed en sperma bewaard. Ook bleken haar zeer gedetailleerde verklaringen te kloppen.

Verwijten

“Het horen van de woorden ‘als je zwanger wordt, zal ik je uitlachen en kun je er niets aan doen. Je bent een vrouw en niemand zal je geloven’, terwijl je verkracht wordt, geeft me nog steeds nachtmerries”, staat in de slachtoffersverklaring van de studente. “Ik wist niet dat dit soort kwaad bestond. Dit is een zeer gevaarlijk persoon.”

Md S. ontkende tijdens het strafproces de verkrachting en maakte meerdere verwijten naar het slachtoffer. Hij beweerde onder andere dat de studente hem had geslagen. “We waren friends with benefits. Maar ik gaf aan dat ik niet meer wilde. Ze wordt snel boos en emotioneel”, zei hij in de rechtszaal. De rechter neemt hem ook de verwijten kwalijk.