Bron: youtu.be

Student Bence staat voor het Tinbergengebouw naar zijn telefoon te kijken. De masterstudent Supply Chain Management is net klaar met zijn eerste college en wil graag weten waar het nieuwe Sportgebouw is. “Ik hou van sporten, dus ik wil graag een fitnessabonnement afsluiten”, zegt hij.

Aankomend bij het gebouw kijkt hij enthousiast rond. Bij het afscheid trakteert hij ons op een handstand voor het gebouw.

kaartje Campus Woudestein

Lees meer

Daarom hebben de campusgebouwen deze letters

Het Mandevillegebouw is niet het M-gebouw, maar T. Het Tinbergen en het Theilgebouw is…

Erasmusgebouw

Paolo is drie dagen geleden aangekomen in Rotterdam. De student International Economics and Business Economics loopt rond om de campus te verkennen. “Willen jullie mij het Erasmusgebouw laten zien?” Hij is benieuwd naar de filosoof naar wie de universiteit vernoemd is. Wat vindt hij van zijn nieuwe omgeving? “Het is leuk hier, maar wel koud”, zegt de Italiaan met een lach.

EM_map_zondertekst plattegrond kaart campus woudestein

Lees meer

Waarom sommige gebouwen zowel een letter als een eigen naam hebben

De benaming van de gebouwen op de campus Woudestein lijkt niet zo consequent te zijn.…

Bibliotheek

Verdwaald is derdejaarsstudent Management of International Social Challenges Nicole niet, maar zij moet nog steeds nadenken als ze een afspraak heeft ergens op de campus. “Door corona was ik natuurlijk niet zo vaak op de campus, dus ik weet niet eens waar de bibliotheek is”, biecht ze op. Haar boodschap aan de eerstejaars? “Ontdek de campus, het is een prachtige plek. Neem mij niet als voorbeeld, een derdejaarsstudent die niet weet waar de bieb is, is toch eigenlijk bizar.”

EM_map_kaart-plattegrond-campus-Woudestein-IkRotterdam-park noord

Lees meer

Vind je weg op de campus met deze plattegrond van EM

EM wijst je de weg! Voor eerstejaars studenten heeft EM een plattegrond gemaakt van de…

Verdwaal je vaak op de campus? Kom langs op de redactie in HB-108 voor een plattegrond van de campus!