Fijn dat je deze vragenlijst wil invullen. We willen nagaan hoe studenten denken over seksueel grensoverschrijdend gedrag, wat je ervaringen daarmee zijn en wat je verwacht van de universiteit op dit gebied. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Je antwoorden worden anoniem en vertrouwelijk behandeld.

De resultaten van deze enquête worden gebruikt voor journalistieke producties van Erasmus Magazine, niet herleidbaar naar individuele gevallen. Dus voel je vrij om alles volledig naar waarheid in te vullen. Je kunt ervoor kiezen om aan het eind je mailadres of telefoonnummer achter te laten, zodat we je eventueel kunnen benaderen met vervolgvragen.

Mocht je tijdens het invullen negatieve gedachtes of gevoelens krijgen, voel je dan vrij om te stoppen. Het kan goed zijn om contact op te nemen met een vertrouwenspersoon hierover. Het Centrum voor Seksueel Geweld biedt hulp aan iedereen die een ongewenste seksuele ervaring heeft meegemaakt. Je kunt gratis en anoniem chatten of bellen met 0800-0188.

Je kunt Feba en Tim, de redacteuren die onderzoek doen naar seksueel grensoverschrijdend gedrag op de universiteit, ook rechtstreeks benaderen op [email protected], [email protected]. Dit kan ook als je vragen hebt of hulp wil naar aanleiding van deze vragenlijst. Als je, eventueel anoniem, naar het speciaal beveiligde [email protected] mailt, weet je zeker dat niemand buiten EM kan meelezen.