Wie we zoeken:

Schrijvende verslaggevers met een scherpe pen en een neus voor nieuws die nieuwsverhalen, journalistieke verslagen of reportages en interviews willen schrijven.  

Videoverslaggever die niet bang is om in beeld te komen en medestudenten aan te spreken op de campus en videoreportages wil maken over het Rotterdamse studentenleven en meer.

Camerapersoon en/of video-editor die zelfstandig op pad gaat met een verslaggever om een verhaal in beeld te brengen en/of snel mooie montages kan maken voor de videoproducties van EM.

We vinden het fijn als je al enige ervaring hebt, maar dat is niet noodzakelijk. Journalistieke ambitie, enthousiasme en talent voor beeld of tekst zijn dat wel. Ook verwachten we dat je het hele collegejaar 2021-2022 beschikbaar bent om minstens een of twee keer per maand aan een productie te werken.

Wat we bieden:

Een inhoudelijk interessante bijbaan waarin je ervaring opdoet en kunt ontdekken of een journalistieke carrière iets voor jou is. Je krijgt een financiële vergoeding voor het werk dat je verricht voor EM. Je wordt in je werkzaamheden begeleid door professionele journalisten en komt in een gezellig, betrokken en scherpzinnig team terecht.

Geïnteresseerd?

Stuur dan vóór maandag 13 september een e-mail naar erasmusmagazine@em.eur.nl met daarin:

  • als titel ‘sollicitatie’ + de functie waarin je geïnteresseerd bent;
  • in maximaal 200 woorden waarom je daar geschikt voor bent;
  • relevante schrijf-, podium- of cameraervaring in een kort cv;
  • relevante producties (tekst of beeld) in de bijlage;
  • en je naam, leeftijd en studie.

Je kunt de mail richten aan Tim Ficheroux, eindredacteur bij EM. Mocht je vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met de redactie op hetzelfde mailadres.