Verder in EM TV natuurlijk het wekelijkse nieuwsoverzicht en een reportage vanuit Suriname, waar geneeskundestudent Ferayed Hok in een totaal andere tijdzone zijn colleges probeert te volgen.

https://www.youtube.com/watch?v=HbMzRlM69-g

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies. Daarom kun je de ingesloten media, zoals Youtube-video’s en tweets, hier niet zien. Ga alsnog akkoord als je ze toch wilt zien. Lees meer op onze privacypagina.

EM TV: de wekelijkse nieuwsupdate van EM, live vanuit de tv-studio in het Polakgebouw. Nieuws, achtergrondinformatie, human interest, we houden je op de hoogte van alles wat er speelt op de Erasmus Universiteit. Elke donderdagochtend om 9.00 uur live op Facebook, Youtube en deze website. Presentatoren zijn Tessa Hofland en Feba Sukmana.

vlcsnap-2020-12-17-12h01m20s599

De vorige uitzending

EM TV: Kerst met internationals

In de laatste uitzending van EM TV in 2020 vertellen internationale studenten Paul…

Nog geen reactie — begin de discussie!