119249776_184845006497247_4145203618829778193_o
Blokkenschema van de Association Week

De Erasmus Universiteit kent ruim honderd studentenorganisaties: sport-, sociale, culturele, zakelijke, ondernemersverenigingen gerund door en gericht op studenten die iets extra’s willen doen. Zo’n dertig van die verenigingen doen mee aan de Student Association Week die dinsdag begint.

Iedere middag tussen 16.00 en 18.00 uur geeft een aantal verenigingen een korte presentatie via Zoom en is er ruimte om vragen te stellen. ’s Avonds is er een online netwerkevenement en een pubquiz. De week wordt georganiseerd door StayRotterdam, het platform voor sociale studentenactiviteiten dat is ontsproten aan de coronacrisis.

Lees meer

Student Association Week

De Erasmus Universiteit kent allerlei studentenorganisaties: sport-, sociale, culturele,…

Ook op de agenda deze week:

Studio Erasmus, de maandelijkse wetenschapstalkshow van de universiteit, is weer live bij te wonen. De afgelopen edities werden noodgedwongen omgevormd tot podcast, maar dinsdagavond 15 september zitten er weer wetenschappers aan de tafel in Theater Rotterdam. Onder meer te gast zijn filosoof Ruud Welten en ontwikkelingspsycholoog Eveline Crone. Het programma is in het Nederlands en begint om 20.30 uur.

Lees meer

Talkshow Studio Erasmus

De Erasmus Universiteit over de actualiteit en het laatste academische onderzoek – dat…

Op de agenda. In deze rubriek licht EM wekelijks uit wat er te doen is voor EUR-studenten of -medewerkers. Wil je jouw open feest, lezing of evenement in onze agenda? Stuur een mailtje naar [email protected].