Yigit Islak

yigit islak

Eerst zou ik alle nabestaanden van mensen, die zijn overleden aan het Corona virus, willen condoleren en de zieken beterschap willen wensen. Ik zal kort en bondig zijn. Ik stel mij verkiesbaar om voor al jullie rechten op te komen. Het maakt niet uit hoe intelligent je bent of wat je afkomst is. Eenieder heeft het recht om te studeren en iets te maken van zijn/haar leven. Mijn doel zal zijn om het studeren te vergemakkelijken voor eenieder van ons. Ik zal mijn best doen om de kloof tussen de raad en de studenten zo klein mogelijk te houden.

STEM OP MIJ EN STEM OP JEZELF!!!!

Armand Gozé

Armand Goze

Ik ben Armand Gozé en ik ben een kandidaat voor de Universiteitsraad. Dit jaar maken wij iets heel unieks mee. Wie had gedacht dat ons studentenleven totaal op zijn kop werd gezet door een verschrikkelijke pandemie en wij veranderden in een digitale universiteit. Veel studenten voelen enorm veel onzekerheid daardoor. Maar, we moeten door. Met studeren, met voortuitgang boeken, met groeien. Nu meer dan ooit, is het belangrijk dat onze stem gehoord wordt door het hoogste bestuursorgaan van onze universiteit. Laat mij jullie kritische en constructieve stem zijn in de universiteitsraad. Ik wil mij inzetten voor de mentale gezondheid van studenten, eerlijk examenbeleid, waarbij kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. Deze bijzondere tijden en de problemen die erbij komen, maken mij nog gemotiveerder om de 30.000 studenten van onze geweldige Erasmus gemeenschap te vertegenwoordigen. Blijf gezond en laat je stem tellen!

Jae Hong Kang

Jae Hong Kang
Jae at the right.

“Don’t let me be just your voice, let me be your friend”

Bram Heesen

bram heesen

Beste medestudent,

Nadat ik een representatieve rol heb volbracht in de Academische Studenten Raad binnen EUC, heb ik mij aangemeld voor een positie binnen de Universiteit ’s raad! Mijn ultieme doel is om de studentenstem te vertegenwoordigen bij het bestuur! Voor aankomend jaar is mijn intentie om het goede werk van de vorige raden voor te zetten. Ik wil de focus vooral leggen op de volgende punten:

 • Juiste maatregelen voor COVID-19
 • Mentale gesteldheid op de agenda
 • Betere connectie met de stad Rotterdam
 • Visie op onderwijs van de toekomst

Voor al deze vraagstukken is met mijn doel om jouw stem te vertegenwoordigen! Daarom wil ik maandelijkse zoom bijeenkomsten houden waar jij als student je mening kan geven.  Mochten er vragen/opmerkingen zijn kun je mij altijd bereiken via mijn mail [email protected]

Zorg dat je Bram Heesen stemt voor de Universiteitsraad!

Berivan Mutlu

berivan mutlu

Bij deze ben ik, Berivan Mutlu, kandidaat voor een zetel in de universiteitsraad. Ik ben bereid om stemmen te vertegenwoordigen van studenten en onderwijzend personeel. Met veel passie en plezier studeer ik de opleiding psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hierin ontwikkel ik ook vaardigheden als luisteren en begrijpen. Zo zou ik deze vaardigheden binnen de universiteitsraad goed kunnen gebruiken. Er zijn namelijk genoeg studenten of personeel die zich niet begrepen voelen en/of door de Coronacrisis gedemotiveerd kunnen zijn. Voor deze mensen zou ik graag willen spreken. Daarnaast ben ik ook kalm en tolerant, en vind ik het belangrijk dat de gang van zaken binnen de universiteit goed bevordert.

Ionuț Hodoroagă

ionut

My name’s Ionuț and I am running for the council to represent all international students better. Being Romanian, I share many of the rights, but also problems we are faced with. I too tried to seek guidance from a university psychologist just to be put in an extremely long queue. We lost hope because we thought we could not possibly wait that long. We received countless emails from university officials mentioning that they want to help by drawing statistics from questionnaires. Yet, we have the same complaints every year. I will ensure that our opinions are no longer unheard. I will make sure that every single voice can count. I plan to bridge the gap between the council and the fellow students it’s representing. More importantly, I will bridge the gap between the employees and us. Vote me and I promise we will leave a mark on our campus.

Joep Schoenmakers

joep schoenmakers

Mijn naam is Joep Schoenmakers en ik ben volgend jaar graag een van de studentenvertegenwoordigers in de Universiteitsraad. Ik heb een sterk geloof in academische democratie en ik wil dit idee, in samenwerking met Jasper, Jelrik en Luca bij de Erasmus Universiteit versterken door een partijenstelsel voor de Universiteitsraad te introduceren. Daarbij pleit ik voor een universiteit waar ruimte is voor de actieve student, die gefocust is op de toekomst en die samenwerkt tot meer kwaliteit. Een universiteit is naar mijn mening geen diplomafabriek, maar heeft een maatschappelijke en vormende rol voor haar studenten. Dat moet de Erasmus Universiteit meer uitstralen.

Mijn doel in de Universiteitsraad is het bereiken van meer academische discussie tussen student en onderzoeker en van de EUR een democratischer instituut te maken.

Jasper Klasen

jasper klasen

Als student aan drie faculteiten (ESL, Erasmus MC, ESHPM) krijg ik veel mee van de diverse problemen op de EUR. Inmiddels zet ik mij al vier jaar in voor beter onderwijs via de medezeggenschap. Maar het kan nog zoveel beter. Daarom ben ik herkiesbaar voor de Universiteitsraad.

Het afgelopen jaar heb ik mij ingezet voor jouw belangen! Zo is in Erasmus Magazine te lezen dat ik pleit voor meer vrouwelijke decanen, voor de keuze van een fail/pass systeem voor studenten als compensatie voor corona. Daarnaast is te lezen dat ik heb geprocedeerd tegen de faculteit waardoor alle studenten nu altijd een kopie mogen opvragen van hun tentamen.

Het komend jaar wil ik mij inzetten voor meer erkenning voor actieve studenten, meer samenwerking en community building en beter (digitaal) onderwijs. Tot slot wil ik meer studentbetrokkenheid bij de EUR. Daarom ben ik voor een partijstelsel en steun ik Erasmian Unity.

Aleyna Gokcek

aleyna gokcek

Ik studeer momenteel bestuurskunde en zit in het eerste jaar van mijn studie. De Erasmus Universiteit is een grote school met veel diverse mensen. Zo heeft ieder een mening of een belang wat zij niet durven te openbaren. Ik wil voor deze mensen iets kunnen betekenen. Zo zou ik hun stem willen vertegenwoordigen en hun belangen willen behartigen. Bovendien kan ik mijzelf goed plaatsen in een ander, dit kan enorm helpen gezien ik ook een student ben. Ik kijk ernaar uit om mijn creativiteit toe te kunnen passen binnen de universiteitsraad.

Met vriendelijke groet,
Aleyna Gokcek

Floris Durville

floris durville

Hallo allemaal, ik ben Floris Durville en ik voer campagne voor een zetel in de Universiteitsraad. Het komende jaar is een jaar met veel uitdagingen. Variërend van het behouden van de kwaliteit van het onderwijs in een online omgeving tot de gezondheid en het welzijn van studenten. Voor deze uitdagingen zijn toegewijde en betrouwbare studentenraadsleden nodig die naar zorgen luisteren en actie ondernemen. Ik heb twee jaar lang deelgenomen aan een nationale taskforce voor jongeren tegen kindermishandeling, waar complexe en gevoelige kwesties altijd aanwezig waren. Deze ervaring zal helpen om onze gedeelde uitdagingen het hoofd te bieden met een positieve en constructieve houding. Altijd erop gefocust dat we op een gezonde manier het meeste uit ons onderwijs halen. Wil je meer weten over mij en mijn campagne? Bekijk mijn Instagram

(Floris_for_University_Council) of stuur me een bericht via [email protected].

Chia Yu Wu

chia yu wu

Wanneer ik eenmaal lid ben geworden van de Universiteitsraad is het mijn doel om een veiligere leeromgeving te creëren. Ik zal mijn best doen om mogelijke gaten op te vullen die de Commissie seksuele intimidatie, agressie en geweld heeft, met name doelend op de huidige klachten tegenover de commissie die gerelateerd zijn aan seksuele aanranding, agressie, geweldig, pesten en discriminatie. Klachten die ervoor kunnen zorgen dat slachtoffers het gevoel krijgen dat het betrekken van de autoriteiten niet tot rechtvaardigheid leidt maar tot angst voor een onrechvaardige behandeling. Bij een dusdanig doel staat het idee van intersectionaliteit centraal. Geen enkel individu of groep zal zich meer minderwaardig voelen, integendeel, zij zullen over het campus wandelen met een glimlach wetend dat zij gerespecteerd worden. Dit wil ik behalen door mentale ondersteuning, kennis en mogelijke wegen voor hulp aan te bieden. Ten slotte is het mijn doel om ervoor te zorgen dat de professoren en de studenten nauwer samen zullen werken om ons campus te verbeteren.

Ellora Sen

Ellora Sen

I am a current member of the University Council running for re-elections with a focus on community building. By this I mean making sure that public relations are improved through important networking and academic events and that relevant faculty challenges are all brought to the Student Council’s attention.

As an international student that has been exposed to many types of education, from boarding schools in the U.S and India to university in the U.K, I want to bring a strong and constructive voice to the University council. The Council is strong instrument of change for students. With my knowledge and experience, from personal and previous council work, I am confident I can represent your voices in the upcoming academic year.

My name is Ellora Sen and I am an EUC student majoring in Neuroscience and minoring in Political Philosophy.

Philip van Moll

philip van moll

Philip van Moll. Financial Economics (MSc ESE), Fiscaal Recht (LLB ESL), Aspirant Reserve Officier bij de Koninklijke Marine, Escape Room ontwikkelaar en Student-Assistent.

Als jullie vertegenwoordiger wil ik graag mijn opgedane kennis en ervaring gebruiken om de universiteit nog vrijer en toegankelijker te maken.

Mijn doelstellingen voor volgend jaar zijn:

 • Naast een bron voor het opdoen van kennis, vormt de universiteit ook een ontmoetingsplek voor enthousiaste, inventieve en creatieve studenten. Stimuleer studenten derhalve bij het opzetten van een startup;
 • De verplichte aanwezigheid voor (eerstejaars)studenten, na een evaluatie, (gedeeltelijk) af te schaffen;
 • Promoot extracurriculaire activiteiten, bijvoorbeeld het volgen van commissies bij studentenverenigingen of studieverenigingen, het najagen van een maatschappelijke uitdaging, en het aanbieden van ECTS voor deze activiteiten, waarmee een (beperkt) deel van de ‘vrije’ ruimte kan worden ingevuld;
 • De digitalisering verder verbeteren op de universiteit (het blijven aanbieden van online colleges) en daarmee de ‘positieve’ kanten van de COVID19-uitbraak behouden.

Luca Kriese

UC Candidate_Luca Kriese

Als student International Bachelor of Psychology was ik de afgelopen twee jaar Promotie Officier en student-voorzitter bij de faculteitsraad van de ESSB. Deze kennis en ervaring wil ik graag inzetten bij het hoogste representatie-orgaan van de EUR, de universiteitsraad!

Als lid van de Universiteitsraad wil ik ervoor strijden om een Erasmian Community op te richten, door de muren tussen de Nederlandse en de internationale studenten af te breken, alsmede de muren tussen de verschillende faculteiten. Ook wil ik realiseren dat EUR-studenten zich kunnen ontplooien tot kritische wereldburgers, door studenten niet als nummer te behandelen. Omdat ik geloof in de kracht van samenwerking, willen Jasper, Joep, Jelrik en ik de eerste studentenpartij van onze universiteit oprichten: Erasmian Unity. Campagnevoeren is als lid van een studentenpartij bij de EUR (nog) niet mogelijk, daarom is een stem voor mij een stem voor een progressieve studentenrepresentatie de EUR. Goede groet, Luca

Ruben Schwagermann

ruben schwagermann

I am currently in my second year of studying business administration. I think it’s important that students can also make their voices heard and I’m convinced that I can help with this. I would like to see myself in the University Council to be the one who can give the students of the EUR a voice. Despite the unfortunate situation around corona, I am busy with my study almost every day. In addition, I take advantage of this situation to develop myself even more than normal. One of the ways I do this is by taking a leadership course. I could learn a lot about this subject within the University Council. I could apply my knowledge of business administration and leadership directly within the university. I am also very creative and can analyse problems very well. For these reasons I am sure that I am suitable to fill this position.

Oussama Assou

Oussama Assou PF

Hey everyone! My name is Oussama Assou, a current student at Erasmus School of Economics. Next academic year I want to have a positive impact on your student life! During my bachelor years, I have always done my best to help my fellow students and represent them in a time of need.

Now, I want to represent the voice of all the students of Erasmus University. Therefore, I am running for a position as a representative in the University Council of 2020/2021.

As a member of the University Council, I will fully dedicate my time on the following topics:

 • Diversity and inclusion for all the students at Erasmus University
 • Mental health support for students that need it
 • An increase in the structural norm of study places

At last, there will be no student neglected and every students’ voice will count.

Vote for me if you believe in the same goals!

Jelrik Westra

Jelrik Westra

Onze universiteit is erg gericht op het zo snel mogelijk halen van je diploma. Dat levert de universiteit geld op, maar daarbij verdwijnt de aandacht voor het student zijn. Plannen voor een bestuursjaar of belangrijke activiteiten buiten je studie worden bemoeilijkt door het nominaal is normaal-beleid en verplichte aanwezigheid.

Studeren is meer dan in collegebanken zitten. Daarom wil ik mijn expertise in vertegenwoordiging en studentenpolitiek gebruiken om via de Universiteitsraad een gemeenschap te creëren waar elke student op zijn of haar eigen manier tot bloei kan komen. Gericht op vertrouwen in de student, in plaats van regels en bureaucratie.

Zo’n gemeenschap staat sterker als we samen onze stem kunnen laten horen. Daarom sta ik in voor de invoering van een partijenstelsel voor de Universiteitsraad. Wanneer ik verkozen ben zal ik mij met enkele gelijkgestemde kandidaten dan ook inzetten voor de oprichting van de eerste studentenpartij op de campus: Erasmian Unity.

Wouter van Dam

Wouter van Dam

Ontwikkeling en groei vinden veelal plaats buiten de collegezaal. Wanneer studenten hun creativiteit, intellect en talenten kunnen ontwikkelen en gebruiken om nieuwe initiatieven op te zetten, studenten organisaties te leiden, sportprestaties neer zetten en hun eigen plek in de wereld vinden. De handen uit de mouwen mentaliteit van het echte Rotterdam.

De EUR biedt een stevige basis aan wetenschappelijk onderwijs maar geeft steeds minder ruimte voor studenten ontwikkeling in de brede zin. Echte ontwikkeling gebeurt niet in een werkgroep zaaltje maar eerder in de gangen van de vele studenten verenigingen en organisaties: van het RSC/RVSV tot aan de EFR of studentensportverenigingen als Skadi.

Ik studeer aan zowel de ESE als de ESL, en geniet van een traditionele studententijd, waar ik enorme kansen krijg om mezelf te ontwikkelen. Het is tijd om een eerlijk beeld van het studentenleven naar de universiteitsraad te brengen. Daar zet ik me graag voor in.

Younes Assou

Younes Assou PF

Hello everyone! My name is Younes Assou, currently studying Business Administration, Econometrics and Tax Law. This year has been my first year being a member of the University Council, where I was able to achieve many goals that helped to increase the students’ well-being.

Next academic year I want to contribute again as a student representative and make the voices of all students be heard by the board of executives and the professors.

The  most important agenda points that I will focus on next year are:

 • Increase the digitalization of Erasmus University: MOOC’s, SPOC’s and online lectures
 • Improve communication and transparency of Erasmus University
 • Increase amount of study places for Erasmus University students

I am 100% sure that these agenda points will lead to less stress and a better atmosphere for the current and future students of Erasmus University.

If you believe in me and these goals, vote for me!

Kyrillos Saleib

Kyrillos Saleib

We kennen het allemaal; Rotterdam stad zonder hart, mijn hart ligt er wel verdomme! Die passie waar sommige mee zijn opgegroeid of juist tegen kwamen toen ze in deze stad kwamen studeren. We komen ook andere dingen tegen, werk, onderzoek, de realiteit, nieuwe vrienden, Kabouter Buttplug,  COVID-19, dat lekkere stuk in de club of je langvermiste bidon. Het leven is meer dan dit, met voorspoed en tegenspoed. Er zijn dingen die we kunnen veranderen, verbeteren en aanpakken. Waar ik me simpelweg voor hard wil maken, omdat dat kan en moet! Ik heb veel ervaring in commissies, organisaties, werk- en beleidsgroepen. Ik wil me inzetten voor diversiteit, voor de mental health van studenten en medewerkers, voor de sporters en voor talenten. Ik wil mij kandidaat stellen om jullie stem te zijn, ieders stem en voor iedereen wat te beteken, dus doe jij een beroem op mij door op me te stemmen!

Afrodita Dobreva

Afrodita_Dobreva

Hello! My name is Afrodita and through my University Council candidacy I aim to contribute towards placing a greater focus on soft skill training within the university. The quality of our lives is determined by the quality of our relationship with ourselves and the quality of our relationship with others. This means that the role of communication, reflection and leadership skills cannot be overstated. For example, if you have a great idea that will benefit society, but you lack the public speaking skills to make yourself heard, understood and supported, your idea is bound to fail. I want us all to be better equipped with the interpersonal and intrapersonal skills needed to design a life that brings us purpose, joy and fulfilment. I ask for your vote in order to advocate the importance of soft skills and work on implementing key initiatives for achieving this goal.

Ana Berdzenishvili

Ana Berdzenishvili

As a candidate hoping for your votes, I believe its quite important to introduce myself. My name is Ana and I am a second year MISOC student, from Erasmus School of Social and Behavioral Sciences. As someone that is interested in the advancement of EUR, it is my goal to serve as a representing figure for my course as well as a student voice in the University Council. My study offers high levels of expertise in the process of formulating policies and solutions, which would offer experience in the council. As a creative Erasmian, it would be of highest pleasure to offer unique and sustainable initiatives to further the overall betterment of the university. My largest motivation stems from constant contact with fellow students that desire to see change, which I plan to fulfill. Additionally, my international background gives me insight and incentive to offer strategies that may increase the level of diversity. Overall, with your help, I hope to play a part in creating a future-proof university during my time in the University Council. Thus, I hope to be your choice as a candidate.

Zoraya van Oudheusden

Zoraya van Oudheusden

De Erasmus Universiteit is niet alleen een plek waar studenten in de boeken duiken om aan hun toekomst te werken, maar ook een gemeenschap waar vrienden en herinneringen worden gemaakt voor het leven. Het is een plek waar je je thuis en veilig moet kunnen voelen en tegelijkertijd een plek die je tot het uiterste moet doen motiveren. Zodoende wil ik een verschil kunnen maken in de manier waarop studenten hun tijd aan deze Universiteit ervaren.

Ik geloof dat heldere en vlotte communicatie van én naar studenten een van de meest belangrijke zaken is, zeker in de huidige crisis. Dit is een van de zaken die ik als lid van de Universiteitsraad zou willen bereiken. Daarnaast vind ik het belangrijk dat het online-onderwijs zo soepel mogelijk verloopt. Wil je iemand in de Universiteitsraad die goed naar je luistert en de ervaring van het studeren wilt verbeteren, stem dan op mij!

Nicole Rothwell Guerra

Nicole

Dear EUR Community,

My name is Nicole and I am running to represent all of you.

My goals are twofold:

First, I want to make sure that the sustainable development goals that EUR has set to achieve by 2024 are met. I also aim for sustainability to still be in the center of any new policies taken in light of changing situations.

Second, during our next academic year, we will have to deal with COVID-19 and its aftermaths. I aim to ensure that all members of our community are doing well (health wise and education wise) during and post-pandemic so that they can continue their studies. I do not believe in “business as usual” policies and want to make sure that EUR takes the appropriate measures to adapt to the new situation.

If you have any questions or suggestions please contact me via my Facebook or Instagram page @nicole.rothwellg.

Dolf ten Velden

rudolf ten velden

Wat heeft een student aan de Erasmus Universiteit nodig? Waar wordt geld aan uitgegeven door de Erasmus Universiteit en waar wordt geen geld aan uitgegeven? Is dit allemaal in het belang van de student? Of in het belang van anderen?

Dit zijn vragen die een universiteitsraad moet stellen. En daar wil ik graag een onderdeel van zijn.

Mijn focus ligt daarbij op het verbeteren van de digitale leeromgeving die, zeker in deze tijden, ontzettend belangrijk is. Maar dit zal ook in de toekomst in toenemende mate belangrijk blijken. Geen onduidelijke websites, doolhoven in plaats van heldere kennisbanken, je persoonlijke informatie op 1 plek en niet op 3. Om er maar een paar te noemen.

Maar ook de kwaliteit van het online college volgen verhogen. Waarom is dat niet al mainstream? De online mogelijkheden kunnen met extra middelen nog een stuk verbeteren.

Dian van Toor

Dian van Toor

Hi everyone!

My name is Dian van Toor and currently I am in my third year of the study law. After participating in the Faculty Council for three years I am looking for a new challenge. I would like to use my experience from the Faculty Council for the University Council. My plans are to improve digitalization and to improve the campus: starting with increasing the amount of study spaces. I also think mental health and sustainability are very important and I will try to improve and elaborate these as a member of the University Council. Most importantly, I want to enable students to voice their opinions in these strange times and make sure everyone feels acknowledged.

Huyen Vu

Processed with VSCO with e5 preset

I’m Huyen Vu, I’m a second-year student of the Management of International Social Challenges program. There’re two things I want to mention when running for the UC.

First is education. I notice that in such a dynamic environment like EUR, extra-curriculum activities should be valued and invested to prepare the students with proper tools for their future. Therefore, I would like to help students with forming and adding social values to their activity ideas and making it more accessible to the students.

Secondly, the well-being of students needs to be focused. For example, the opinions from students are more heard and valued, inclusion and diversity are boosted for better experiences in an international environment. So I will assist the students to present their ideas and voice more easily and directly in a more central level of the university.

If you want to see those improvements, please vote for me! Thank You!

Diederik Mosch

diederik Mosch

Hi guys! My name is Diederik Mosch and I want to represent you in the University Council upcoming year. During my last four years on university I think I have gained an unique insight into the needs of all students of the EUR. Whether it was on campus during my board year at EFR, or off campus in my life as a student and member of Laurentius. Think of the importance of a nice and inspiring study environment, having a wide range of sporting facilities on campus, to facilitating opportunities for students to develop yourself outside the lecture halls. My mission, if being selected for the University Council, will be to bring these needs of students to the table when meeting with policy makers of the university.

I want to make sure that every policy change and initiative of the EUR will impact and influence students in a positive way!

Olaf Hornes

olaf hornes

Ik ben iets ouder dan de gemiddelde student, maar dat betekent niet dat ik minder student ben. Vorig jaar heb ik mijzelf aangemeld voor de universiteitsraad omdat ik het belangrijk vind dat er vertegenwoordiging is van alle belangengroepen in een grote organisatie als de EUR. In het afgelopen jaar heb ik met de andere leden van de raad mogen werken aan de opbouw van een vernieuwd medezeggenschapsorgaan met grotere betrokkenheid bij het welzijn van studenten. Persoonlijk ben ik in het afgelopen jaar enorm gegroeid in mijn rol voor de studenten en als criticus voor het beleid van de universiteit. Pedagogische wetenschappen, deel van de ESSB faculteit, is mijn vakgebied. Mijn bijdragen aan de onderwijsgroepen bestaan vaak uit ervaringen die ik heb opgedaan tijdens het opgroeien van mijn eigen kinderen. Mijn levenservaringen wil ik ook inzetten om mijn medestudenten zo goed mogelijk te vertegenwoordigen binnen de universiteitsraad.

Geert de Waal

geert de waal

Ik stel mij kandidaat voor de Universiteitsraad omdat ik geschrokken ben van het morele verval van onze universiteit. #MeToo in de doofpot. Plagiaat mag, zolang het gepleegd wordt door een topbestuurder. Klokkenluiders opgejaagd door een bedrijfsrecherchebureau. Het universiteitsbestuur zou juist het goede voorbeeld moeten geven.

Geld dat in onderwijs en onderzoek gestopt zou moeten worden, verdwijnt in een immer uitdijende bureaucratie. In het laatste decennium groeide de ondersteunende staf met 40%. Erasmus Universiteit Rotterdam is hiermee Nederlands recordhouder academische bureaucratie. Intussen ligt er steeds meer geld ongebruikt op de plank.

Ik ben Geert de Waal, deeltijd student filosofie, en ik wil voor jouw belangen vechten in de Universiteitsraad. Ik zal GEEN gebruik maken van de individuele bestuursbeurs (€).

 Overigens ben ik van mening dat ESPhil een aparte faculteit moet blijven.

Achraf Ait Daoua

achraf ait daoua

Hi everyone! My name is Achraf and would like to be your representative at the university council. I already have two years experience as an student member of the ESHCC faculty council.

I want to focus on digitalisation, more recorded lectures and the possibility to be present in a class but from home. I also want to focus on a better collaboration between student members from all faculty councils and programme committees. Do you also wish the same? Vote for me!

Alexandre Nelva-Pasqual

Edouard Guirao

José Luis Sarmiento Fernandez

Katinka Bronswijk

Tristan Esque

Bovenstaande teksten zijn door de kandidaten verstrekt aan EM. De kandidaten mochten zichzelf in maximaal 150 woorden aanbevelen in de taal van hun keuze, daarom zijn sommige profielen in het Engels. De officiële lijst van alle kandidaten, met profielen en foto’s van alle kandidaten, is te vinden op het intranet van de universiteit (login vereist).