Student Karolina reageert enthousiast als zij een roos krijgt van haar vriendin Kim. “Karolina heeft haar been gebroken”, zegt Kim. “Daarom krijgt ze van mij de roos.” Voor valentijnsdag geven een aantal studenten een roos – die zij van EM hebben gekregen – aan ‘vrienden die het hebben verdiend’, maar familieleden worden ook in het zonnetje gezet. Masterstudent Xaviera wil de bloem bijvoorbeeld graag geven aan haar moeder. “Zij is mijn meest geweldige Valentijn ooit.”

Ook romantische liefde en bromance passeren de revue. Internationale student Maria wil haar roos graag geven aan haar man Remy. “Ik ben zo dankbaar voor hem, hij is mijn rots in de branding.” Haar liefdesverklaring volgt: “Remy, ik hou van jou.”

Voor masterstudent Marco is het een bijzonder moment. Het is namelijk zijn afstudeerdag en zijn goede vriend Nicholas staat naast hem. “Ik geef de roos aan Nicholas, omdat hij altijd voor mij klaar stond tijdens mijn studie.” Een stevige knuffel volgt. “Bedankt, Nic, voor je steun en liefde.”

Bron: www.youtube.com
huwelijksaanzoek_AmberLeijen (3)

Meer over liefde

Deze RSM-medewerker deed twee jaar over zijn bijzondere huwelijksaanzoek

Derck Koolen en Stephanie Maas werken allebei bij Rotterdam School of Management (RSM).…