De diefstal moet dus al daarvoor plaats hebben gevonden, vermoedt Puck. “Toen ik besefte dat mijn tas weg was, heb ik de hele TostiWorld doorgezocht, maar tevergeefs.” Ook heeft ze rondgevraagd of iemand iets had gezien. “Als de dief een man is, dan zou het heel opvallend moeten zijn dat hij een tas met roze letters erop bij zich had.” Zelf heeft Puck niemand gezien. “De dader heeft dus heel snel en onopvallend gehandeld. Omdat de tas naast mijn been lag, denk ik niet dat iemand hem per ongeluk mee heeft genomen. Iemand moet erop hebben geaasd.”

Nog geen aanwijzing

De studente Rechtsgeleerdheid heeft aangifte gedaan en een bericht geplaatst op haar Facebookpagina. “Het wordt veel gedeeld, maar helaas heeft niemand een aanwijzing.” Ze hoopt door het nieuws te verspreiden in ieder geval medestudenten te kunnen behoeden van een diefstal. “Let goed op je spullen, want je weet maar nooit.”

De dag voor de diefstal bij Tostiworld werd een studente in het Polakgebouw al bestolen van haar telefoon. Zij zag de dader wegrennen naar een blauw busje, waarin meerdere mannen zaten.

polakgebouw-weer-open-trappenhuis

Lees meer

Studente bestolen van telefoon in Polakgebouw

Een man bestal maandag een studente van haar smartphone terwijl ze studeerde in het…